Τι είναι το κολλαγόνο και που βοηθάει

collagenΤι είναι το κολλαγόνο και που βοηθάει

Τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο για το κολλαγόνο – πόσο θετική επίδραση έχει στον οργανισμό, πόσο απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής είναι κ.α.

Τι είναι όμως πραγματικά το κολλαγόνο; Έχει οφέλη για τον οργανισμό; Που μπορείτε να το προμηθευτείτε;

Τι είναι το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι μια -άφθονη- πρωτεϊνη που βρίσκεται μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι υπεύθυνη ώστε να κρατά το σώμα δεμένο μεταξύ του και να προσδίδει στο δέρμα μια ιδιαίτερα λαμπάδα! Το κολλαγόνο βρίσκεται παντού στον οργανισμό – στο δέρμα, στα νύχια στα μαλλιά ακόμα και στα κόκκαλα! Το ανθρώπινο κολλαγόνο παράγεται από τον οργανισμό στις ποσότητες που πρέπει.
Γιατί όμως τότε χρειαζόμαστε εξτρά συμπληρώματα κολλαγόνου;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που χρειαζόμαστε συμπλήρωμα κολλαγόνου, άσχετα εαν ο οργανισμός μας το παράγει!

Η παραγωγή κολλαγόνου στον άνθρωπο αρχίζει να μειώνεται από μια ηλικία κι έπειτα. Έτσι τα συμπληρώματα κολλαγόνου είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία των οστών, για τα δυνατά νύχια και μαλλιά,κ.ο.κ. Τα συμπληρώματα κολλαγόνου είναι επίσης ιδιαίτερα απαραίτητα σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή όταν υπάρχουν ανοιχτές πληγές. Εκεί ο οργανισμός χρειάζεται αυξημένη πρόσληψη κολλαγόνου καθώς το ήδη υπάρχον κολλαγόνο στον οργανισμό δεν φτάνει να καλύψει τις – αυξημένες – ανάγκες.

Οφέλη στον οργανισμό

Αν και τα περισσότερα οφέλη τα αναλύσαμε και πιο πάνω, το κολλαγόνο επιδρά σε όλα τα μέρη ενός ανθρώπινου σώματος και υπάρχει σχεδόν παντού μέσα σ’αυτό!
Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τα δυνατά νύχια, τα υγιή μαλλιά, την σωστή υγεία των οστών και των μυών, την λαμπερή επιδερμίδα. Ειδικά για την επιδερμίδα, που όσο παιρνούν τα χρόνια “σπάει” και γεμίζει ρυτίδες, το κολλαγόνο μπορεί να την κρατήσει σε ένα υψηλό επίπεδο με τα σημάδια του χρόνου να είναι πολύ μικρά επάνω της.

Παρενέργειες κολλαγόνου

Το κολλαγόνο δεν έχει παρενέργειες, τουλάχιστον όσο ακολουθείτε τις οδηγίες του κάθε συμπληρώματος και προμηθεύεστε πιστοποιημένα συμπληρώματα κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεϊνη που βρίσκετε φυσική μέσα στο σώμα και η εξτρά προσθήκη της μόνο καλό κάνει, ειδικά σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Που μπορείτε να προμηθευτείτε το αυθεντικό κολλαγόνο

Μπορείτε να αγοράσετε το αυθεντικό κολλαγόνο μέσω διαδικτύου για καλύτερη τιμή και άμεση παραλαβή. Η τιμή για κολλαγόνο ξεκινάει από μόλις 39€ / μπουκάλι (600ml) που είναι αρκετή ποσότητα. Όταν θα δείτε επάνω σας τα καταπληκτικά οφέλη του κολλαγόνου, μπορείτε να προβείτε και σε αγορά πολυσυσκευασίας και η τιμή είναι ακόμα χαμηλότερη!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.collagen24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *