Προσοχή: Απάτη στα αεροπορικά εισιτήρια!

απάτη στα αεροπορικά εισιτήριαΠροσοχή: Απάτη στα αεροπορικά εισιτήρια!

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνετε κατά τις διαδικτυακές σας συναλλαγές, καθώς έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα , μια μεγάλη απάτη γύρω από τα αεροπορικά εισιτήρια.

Γνωστή εταιρεία με προσφορές, έχει βγάλει διάφορες προσφορές που μοιάζουν too good to be true. Τι ισχύει;

 

Κανόνας νο1: Ότι φαίνεται ότι είναι ψεύτικο, είναι ψεύτικο!

Εαν νομίζετε ότι μια προσφορά είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε πολύ πιθανόν η προσφορά είναι μούφα. Όπως συμβαίνει με τα αεροπορικά εισιτήρια που διαφημίζονται τελευταία. Προορισμοί εξωτερικού με λίγα ευρώ, Αμερική με 500€ για 1 εβδομάδα εκπτωτικά κουπόνια για αεροπορικά εισιτήρια από μόλις 9€… Αυτές είναι μόνο λίγες από τις «καταπληκτικές» προσφορές που αναπαράγονται από διάφορες ιστοσελίδες.

Εμείς θα σταθούμε στο κομμάτι που αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς αυτές – μαζί με κάποια προϊόντα τεχνολογίας – είναι οι πιο χτυπητές προφορές.

 

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

 

Πως γίνεται η κοστολόγηση στα αεροπορικά εισιτήρια:

Τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν μια στάνταρ τιμή που ορίζεται από τις εταιρείες. Απ’αυτή τη βάση δεδομένων τραβούν τα δικά τους δεδομένα και τα εκάστοτε ταξιδιωτικά γραφεία και προσαρμόζουν τις τιμές. Είτε τις αυξάνουν για περισσότερο κέρδος είτε μειώνουν το δικό τους περιθώριο κέρδους για να ρίξουν την τιμή. Όμως υπάρχει μια ελάχιστη τιμή που πιο κάτω δε γίνεται να πουλάνε – διαφορετικά «μπαίνουν μέσα».

 

Υπάρχουν κάποιες μικρές εξαιρέσεις, όπως π.χ. ότι μια αεροπορική εταιρεία μπορεί να δώσει σε κάποια ιστοσελίδα ένα πακέτο προσφοράς – π.χ. 3000 θέσεις για αεροπορικά εσωτερικού για λίγες ώρες. Αυτές οι προσφορές πάντα ισχύουν για μικρό χρονικό διάστημα και πάντα για περιορισμένες θέσεις – έτσι θα μπορείτε να τις αναγνωρίζετε.

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι όντως μπορείτε να βρείτε προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια, λύσαμε και το πως θα τις αναγνωρίζεται.

Τι θα γίνει εαν κάνετε κράτηση με κάποια απ’αυτές τις υπέρ καταπληκτικές προσφορές των διάφορων websites;

Το πιο πιθανόν είναι να χάσετε τα χρήματά σας με διάφορα ψιλά λόγια στους όρους χρήσης. Όπως να λήξει το κουπόνι σας καθώς δεν θα βρίσκετε (όλως τυχαίως) κενή ημερομηνία να ταξιδέψετε και άλλα τεχνάσματα. Στη καλύτερη, μετά από μια μακρά ταλαιπωρία, θα ταξιδέψετε σε όποιο δρομολόγιο βρεθεί κενό και όχι ό,τι επιλέξετε..

 

Πως μπορείτε να κλείνετε με ασφάλεια τα αεροπορικά σας εισιτήρια

Ο τουρισμός και η οργάνωση γενικότερα ενός ταξιδίου κρύβει πολλούς κινδύνους. Δυστυχώς υπάρχουν πολύ επιτήδειοι που θα βρεθούν να σας εκμεταλλευτούν και να καταστρέψουν τις διακοπές σας. Θα πρέπει να κάνετε καλές και σωστές κινήσεις έτσι ώστε η όλη οργάνωση του ταξιδιού σας να γίνετε

 

Συμβουλές για τη σωστή οργάνωση του ταξιδιού σας

 

  • Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο, αποκλειστικά απο επιλεγμένες εταιρείες.

Η κράτηση τόσο για τα αεροπορικά εισιτήρια όσο και για τα υπόλοιπα σημαντικά πράγματα του ταξιδιού σας όπως ξενοδοχείο, ενοικίαση αυτοκινήτου, κ.ο.κ., θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από αναγνωρισμένα γραφεία που έχουν καλή φήμη και όνομα. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή σας, όπως να κλείσετε αεροπορικά από ένα μικρό γραφείο ή ξενοδοχείο από μια ιστοσελίδα που βρήκατε πρόχειρα, μπορεί να σας οδηγήσει σε μη επιθυμητά αποτελέσματα.

 

  • Κλείστε νωρίς

Μια συμβουλή που δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια των κρατήσεών σας, αλλά με την εξοικονόμηση χρημάτων, είναι να κλείνετε όσο πιο νωρίς τόσο τη κράτηση για το ξενοδοχείο σας όσο και τα αεροπορικά εισιτήρια. Έτσι θα πετυχαίνεται πάντα τις καλύτερες τιμές

 

Από που να κάνετε τις κρατήσεις σας

Όπως σας είπαμε πρέπει πάντα να επιλέγετε αναγνωρισμένα γραφεία για τα αεροπορικά εισιτήρια. Το Petas.gr είναι ένα Ελληνικό διαδικτυακό γραφείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην εξεύρεση των καλύτερων τιμών. Όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια, η καλύτερη επιλογή – και η πιο οικονομική – είναι να επιλέξετε τις υπηρεσίες της airtickets.gr (μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα τα αεροπορικά airtickets εδώ). Η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες πάνω στο airtickets booking εδώ και χρόνια. Η κράτησή σας είναι εγγυημένη και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα εξαπατηθείτε

 

Προσοχή και πάλι προσοχή

Κλείνοντας, θέλουμε να σας δώσουμε να καταλάβετε για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι να επιλέγετε αναγνωρισμένες εταιρείες προς συνεργασία. Εαν νομίζετε ότι θα γλυτώσετε μερικά χρήματα επειδή βρήκατε μια προσφορά που δεν υπάρχει και είναι τρομερή, τότε επικοινωνήστε με την εταιρεία και ρωτήστε την να περάσετε από τα γραφεία, να πληρώσετε μετρητά και να πάρετε εκείνη την ώρα τα αεροπορικά εισιτήρια στο χέρι. Η απάντηση που θα πάρετε είναι 100% αρνητική και σίγουρα με κάποια πρωτότυπη δικαιολογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *